Crema de zahar ars

de AdriiAdi in Dulciuri, 3 Mar 2013 | 7472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 1250 ml lapte
  • zahar pudra cu aroma de vanilie
  • 200 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

Prepari zaharul ars intr o tigaie de teflon pana devine maroniu. Iei o forma si tapetezi marginile acesteia cu zaharul ars (operatiune care se desfasoara mai repede) si lasi sa se racoreasca.

Intre timp bati cele 10 oua cu zaharul pudra pana obtii o spuma si adaugi laptele putin cate putin pana la sfarsit. Peste vasul cu zahar ars pui ouale batute cu lapte si zahar pudra. Iei vasul si il pui in alt vas cu apa calda si il bagi la cuptor. In prima faza mergi cu cuptorul la o temperatura mica si apoi cresti pana la 265 de grade timp de o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]