Crema de mascarpone cu frisca

de Mitinita in Dulciuri, 9 Iun 2014 | 10841 vizualizari

 

Un acompaniament excelent pentru capsuni, dar nu numai. O puteti folosi si la decorarea prajiturilor, dar si la torturi la care folositi fructe

 

INGREDIENTE

  • o cutie de mascarpone Delaco (250 g)
  • 200 ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 lingura zahar vanilat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de mascarpone cu frisca:

In recipientul  de la blenderul vertical punem frisca si o batem. Adaugam zaharul si zaharul vanilat.

Adaugam mascarpone si batem in continuare, pana se formeaza o crema omogena.

Daca folositi frisca indulcita, puteti schimba cantitatea de zahar.

Se lasa la frigider o jumatate de ora, ca sa se raceasca si sa se imbine aromele. 

Se poate folosi la diverse prajituri sau se poate servi ca atare, cu capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de mascarpone cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere