Crema de ciocolata

de Miha in Dulciuri, 16 Ian 2012 | 6667 vizualizari

COMENTARII (48)

Mitinita 1

16.01.2012, 22:55

La tine e fabrica de ciocolata

Miha 1

16.01.2012, 22:56

diaconta 1

16.01.2012, 22:57

mascarpone va sa zica

Miha 1

16.01.2012, 22:58

Dia, am cautat-o pana-am gasit-o. Reteta!

diaconta 1

16.01.2012, 23:00

sunt precisa !!!!

ela 1

16.01.2012, 23:14

virusul mascarpone e si la tine

diaconta 1

16.01.2012, 23:15

e peste tot Ela

Bya Ralu 1

16.01.2012, 23:15

yamyyyy

simo_brkic 1

16.01.2012, 23:31

cred ca e DE VIS!vazand ingredientele P

Lorra 1

16.01.2012, 23:36

delicioasa !!!!

MotanLaOale 1

16.01.2012, 23:37

buna rau

deyutzky 1

17.01.2012, 00:45

DIANA B 1

17.01.2012, 07:15

Miha 1

17.01.2012, 08:19

Buna dimineata fete dragi!

Va poftesc la ciocolata, dar sa va aduceti lingurita.

angyb 1

17.01.2012, 09:04

Bucataras Medi 1

17.01.2012, 10:04

ce buna.

Miha 1

17.01.2012, 10:26

Lau 1

17.01.2012, 10:47

place

Bunica 1

17.01.2012, 10:51

Miha ciocolatoasa, asa iti spun de azi inainte

Miha 1

17.01.2012, 10:57

Io m-is...

Miha 1

17.01.2012, 10:58

Multumesc Lau

Rocsi 1

17.01.2012, 11:19

bliss 1

17.01.2012, 11:22

eu nu am inteles faza cu galbenusurile crude?! de ce se adauga galbenusuri crude in creme?? eu faceam o crema de ciocolata in care trebuia sa adaug galbenusurile fierte si amestecate cu zahar. intr-o zi m-am decis sa nu le mai pun sa vad ce se intampla. si nu s-a intamplat nimic, ba din contra, unde inainte daca galbenusurile nu erau zdrobite bine mai aparea cate o cocoloasa, acum crema era fina...deci.. care este rolul galbenusului crud? in afara de a face crema mai perisabila??

Miha 1

17.01.2012, 11:43

Bliss, exista creme cu galbenus (crud) asa cum exista si creme fara galbenus (crud). Daca se vrea folosirea lui in reteta respectiva e doar o chestie de gustul personal. Ca sunt la fel de bune in ambele variante sunt perfect de acord, dar o diferenta de gust exista. Ca pana la urma are si galbenusul ala rolul lui. In cazul de fata face crema mai densa, mai intensa, mai bogata... sa mai zic? Ar fi fost la fel de buna si fara galbenus, sunt sigura de asta, dar totusi... este altceva.

Oana 1

17.01.2012, 11:47

Pai dupa cum vad eu, Miha a pus galbenusurile in compozitia calda, de pe foc, deci ca sa o lege. Si apoi sa iasa pufoasa. Arata tare bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura ''vis de seara''