Crema de cacao - Reteta usoara ideala pentru prajituri si torturi

de LC in Dulciuri, 28 Noi 2012 | 10332 vizualizari

 

Pentru ca este o crema gustoasa ce mi-a placut mult in combinatia cu fagurii...am zis sa fac si asa simpla, ca pe o budinca. :)
Pentru aceasta Crema de cacao - Reteta usoara ideala pentru prajituri si torturi, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: lapte, zahar, amidon, cacao.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Crema de cacao - Reteta usoara ideala pentru prajituri si torturi
  • 500 ml lapte
  • 3-4 linguri zahar
  • 2 linguri amidon
  • jumatate de fiola de esenta de rom
  • 2 linguri cacao
  • nuca de cocos, miez de nuca dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de cacao - Reteta usoara ideala pentru prajituri si torturi:

Cum se prepara Crema de cacao - Reteta usoara ideala pentru prajituri si torturi

Am pus intr-un vas amidonul, zaharul, cacaua si am amestecat bine.

Apoi am turnat laptele putin cate putin amestecand cu un tel pentru a nu se face cocolase.

Adaugam si esenta de rom.

Punem la foc mic si lasam pana se ingroasa ( amestecand cu un tel pentru a nu se lipi).

Dupa ce am luat-o de pe foc turnam in vase de ceramica ( sau castronele, pahare) si o putem servi simpla sau amestecata cu nuca de cocos, miez de nuca, ornata cu frisca si fructe etc.

Incearca si reteta simpla si rapida de Crema de ciocolata pentru torturi si prajituri pe care o poti folosi pentru un delicios Tort cu crema de ciocolata.

Iti recomandam sa incerci si reteta de Crema mousseline, ideala pentru prajituri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de cacao - Reteta usoara ideala pentru prajituri si torturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi fragede si ciocolata