Crema de branza cu castravete verde

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2011 | 8079 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g branza de vaci
  • 100 g branza de oaie(se poate folosi orice altfel de branza)
  •  3 linguri cu smantana
  •  2-3 castraveciori cornison
  • 2 fire de ceapa verde
  • patrunjel verde( mult mai bine cred ca ar merge cu marar numai ca eu nu am avut in casa si atunci l-am inlocuit cu patrunjel)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza cu castravete verde:

Intr-un bol mixam bine branza de vaci cu branza de oaie,smantana, ceapa si patrunjelul taiate ambele marunt.Potrivim de sare dupa gustul fiecaruia(eu una nu am mai pus sare pentru ca nu a mai fost nevoie).Indepartam coaja de pe castraveti si ii taiem cubulete mici.Ii lasam putin la scurs intr-o sita dupa care ii adaugam  in crema de branza.Amestecam, de data aceasta cu o lingura , astfel incat castravetii sa nu se zdrobeasca.Lasam circa o ora la rece dupa care servin cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu castravete verde" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv langosi cu branza sarata