Crema cioco-mascarpone

de Constelatialeu in Dulciuri, 26 Ian 2013 | 3216 vizualizari

 

Mi-au ramas galbenusurile de la ''Pacatul dulce'' si trebuia sa le gasesc o intrebuintare...am folosit doar 5 din cele 8 galbenusuri.

 

INGREDIENTE

  • 5 galbenusuri
  • 100 g ciocolata neagra
  • 50 ml smantana pt.frisca
  • 2 linguri zahar
  • 200 ml frisca
  • 1 cutie mascarpone
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • jeleu de visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema cioco-mascarpone:

Se topeste ciocolata cu zaharul si smantana, pana se omogenizeaza, pe baie de abur. Se da de pe foc si se adauga galbenusurile. Se amesteca bine. Se da la congelator cca 20 minute. Batem frisca bine. Jumatate din frisca mixam cu crema scoasa din congelator, jumatatea cealalta de frisca cu zaharul vanilat si mascarpone le omogenizam

Punem in cupe crema mascarpone, jeleu de visine si crema de ciocolata, apoi le dam la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema cioco-mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

26.01.2013, 19:27

Ce faine paharele cu desert.

elucubratiiculinare 1

26.01.2013, 23:24

cam multe deserturi intr-o zi, dar nu refuz

Ubulika 1

27.01.2013, 14:16

miammmmy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Parlament, reteta gustului de acasa