Creier pane

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2013 | 9652 vizualizari

 

Am intalnit multe moduri de a prepara creierul pane,acum vin si eu cu reteta mea care o consider mai simpla;astept parerea voastra!

 

INGREDIENTE

  • 1kg creier de porc
  • 2oua
  • 1cana faina
  • 1cana pesmet
  • 1lingurita praf de usturoi
  • 1lingurita cimbru uscat
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

Tinem creierul in apa rece10min apoi il oparim3-4min in apa cu 1lingura sare si 2linguri otet;strecuram,punem creierul intr-un vas si-l dam la frigider cateva ore sa se intareasca sa-l putem lucra;pregatim intr-un bol ouale batute,in altul faina iar in altul pesmetul amestecat cu praful de usturoi,cimbru,sare,piper;trecem creierul prin faina,ou,pesmet si-l punem la prajit in mult ulei;dupa ce s-a rumenit frumos,il scoatem pe hartie de bucatarie si-l servim cu lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]