Creier de porc pane

de adriana_bobu in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2011 | 51583 vizualizari

 

un deliciu....

 

INGREDIENTE

  • 500 g creier de porc
  • 200 g faina
  • 2 oua
  • o lingura vegeta 
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier de porc pane:

Se pune o cratita cu apa pe foc, iar in momentul in care fierbe apa se oparesc  bucatile de creier timp de 5 min dupa care se scot cu spumiera pe un platou. Se condimenteaza cu vegeta si piper bucatile de creier dupa care se dau prin faina si apoi prin ou batut si se prajesc in ulei incins. Se scot pe servetele absorbante si se servesc cu paine proaspata.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier de porc pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

DIANA B 1

28.01.2011, 13:00

Wow , ce idee mi-ai dat ... ms mult
Este cel mai delicios pane !

Cris2711 1

28.01.2011, 17:40

vreau ,cat imi place

adriana_bobu 1

28.01.2011, 17:49

lia, onesta , cris.....mai am cateva si pentru voi...serviti...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida picanta pane