Creier de porc cu ceapa si ou

de trifadalia in Porc, 5 Aug 2018 | 4050 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr creier de porc
  • 2 buc ceapa
  • 2 buc oua
  • 1 lingurita otet
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier de porc cu ceapa si ou:

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet. Se strecoara; iar cand este rece se taie felii. 

Cepa se taie marunt si se pune la calit in ulei pana sticleste, apoi se adauga boiaua si creierul peste, amestecand incet. Se lasa pe foc 10 minute, apoi se sparge peste el ouale batute bine cu fruculita. Se asezoneaza de sare si de piper dupa gust. 

TIPS-URI

1

creierul ca si aliment se altereaza mai repede decat orice alta carne, asa ca el trebuie gatit cat mai repede dupa ce se cumpara

2

are un continut mai mare de apa decat carnea si de aceea se altereaza foarte usor

3

este foarte bogat in fier, de aceea este indicat persoanelor care sufera de anemie

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier de porc cu ceapa si ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (2)

Ina 1

07.08.2018, 23:31

Incerc sa-mi imaginez gustul, chiar daca imaginea nu-i tocmai imbietoare . Cred ca as incerca

Ksenya 1

08.08.2018, 10:01

si eu sunt de acord cu Ina. Sunt convinsa ca aranjand altfeli in farfurie la ce ingrediente contine ,sunt sigura ca este foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc dulci-picante