Crap rumen

de mihaelar63 in Crap / Caras, 7 Apr 2013 | 14096 vizualizari

 

Nu trece saptamana si la noi este peste la masa. Cateodata chiar de doua ori pe saptamana. Peste proaspat pescuit!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 crap marisor [1.5 kg]
  • 5 gr sare
  • 2 linguri Ketchup
  • 3 linguri otet cu usturoi [se pune usturoiul la macerat in otet]
  • 1 lingurita piper cu lamaie
  • 50 gr slaninuta afumata sau bacon
  • 50ml ulei masline
  • rirdichi + salata verde [ ptr. decor ]
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap rumen:

Crapul se curata de solzi si intestine, se spala [capul l-am pus deoparte pentru ciorba].

Increstati pestele pe ambele parti cu cutitul ,taieturi paralele la 1 cm distanta .

Spalati-l cu otetul cu usturoi .

Ungeti pestele cu ketchup , sarati , piparati si puneti la copt intr-o tava tapetata cu hartie de copt . Pentru gust deasupra pestelui puneti cateva feliute de slaninuta afumata .

Tineti la cuptor aproximativ 30 minute pana devine rumen.

Serviti frumos garnisit cu legume proaspete .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap rumen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu oreo - Desertul decadent care te cucerește

pe 14.03 la 17:06

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

pe 14.03 la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

pe 14.03 la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor pe pat de cartofi