Crap prajit

de Bucataras Medi in Peste, 21 Apr 2010 | 4648 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3-4 buc peste(fileuri)
  • -faina
  • -ulei pentru prajit
  • -sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap prajit:

Bucatile de crap se spala, se dau cu sare si se lasa sa stea o ora la frigider.Se zvanta cu un servet uscat si apoi se trec prin faina.

Se rumenesc pe ambele parti in uleiul incins,apoi se scot pe un platou .

Se poate servi alaturi de o garnitura dar eu am preferat cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bucataras Medi 1

21.04.2010, 19:33

madi si eu la fel..............imi place tare mult pestele.

Bunica 1

25.04.2010, 15:34

Pesteeeee! Foarte frumos si bun!. Usor de pregatit, usor de mancat si usor de digerat

Bucataras Medi 1

25.04.2010, 19:50

Bunica , ai perfecta dreptate in tot ceea ce spui......................

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Turtite de orez cu peste