Crap la cuptor cu sos de rosii

de luminita20_2006 in Crap / Caras, 11 Ian 2016 | 2703 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 crap 2-3 kg
  • 1 concerva rosii intregi
  • sare, piper
  • 1 lingura cimbru
  • 1 lamaie
  • 5 catei de usturoi
  • patrunjel pentru final
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor cu sos de rosii:

Pestele se curata  se taie felii sau dupa dorinta fiecaruia, se poate lasa si intreg si se indulceste cu care se stropeste cu zeama de la lamie si se lasa jumate de ora la frigider  pentru a se marina putin. Intre timp zrobim rosiile la mixerul vertical sa iasa o pasta amestecam cu cimbru si usturoiul zdrobit. Incingem cuptorul la 180 C scoatem tava si turnam sosul de rosii peste peste si punem si cativa catei intregi zdrobiti putin. Se da la cuptor pentru 35 min. sau 45 daca nu este facut. La final se serveste alaturi de mamaliguta sau fara :)cu legume la gratar,  cu patrunjel verde deasupa. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu sos de rosii