Crap la cuptor

de Miha in Crap / Caras, 29 Mar 2011 | 9884 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de crap
  • sare si piper
  • cimbru si busuioc
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei usturoi
  • 1 cana suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor:

Carnea se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, cimbru si busuioc. Se acopera cu folie alimentara si se da la rece pentru jumatate de ora.

Ceapa si usturoiul se toaca marunt, apoi se amesteca un sucul de rosii. Amestecul obtinut se toarna intr-un vas termorezistent uns cu ulei. Asezam deasupra feliile de peste (cu pielea in jos) si dam la cuptor la foc mediu. Dupa 15-20 de minute intoarcem feliile pe partea cealalta si lasam pana se rumeneste usor deasupra si sosul din vas scade suficient.

Se serveste cald cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Teo 1

30.03.2011, 12:09

orice carne f iarta in suc de rosii,mie mi se pare un deliciu!

Bunica 1

03.04.2011, 08:59

Omul cat traieste invata ! Multumesc, Miha !

adry88 1

06.05.2011, 15:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap