Crap in crusta de susan

de Ina in Peste, 8 Mai 2011 | 4612 vizualizari

 

O alternativa la crapul prajit cu malai

 

INGREDIENTE

  • bucati de crap mare 
  • o cana de pesmet
  • 2 linguri condiment pentru peste
  • 50 g. susan
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in crusta de susan:

 

Crapul se curata, se feliaza si se spala feliile foarte bine in apa rece, pentru a indeparta tot sangele. Se scurge bine de apa si se sareaza putin.

Intr-un castron amestecam pesmetul cu condimentul pentru peste  si susanul.

Tavalim pestele prin amestecul de pesmet si-l prajim in ulei incins, pana capata o culoare aurie. 

Servim cu lamaie sau mujdei de usturoi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in crusta de susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Ina 1

16.05.2011, 09:43

@Mih : iar ma bagi in ceatza :
- te stiam baiat...
- ai pus avatar de fata si te-am si pupat...
- acum iar folosesti termeni la masculin....
Cine sa te mai inteleaga ?
( de data asta, fara pupat ) )

Cris2711 1

22.05.2011, 14:13

Ina si eu cam pupat-o sau l-am pupat,acum pe cine? ne zapaceste rau de tot mai,dar nu-i nimic,pupici tot ii dau si tie la fel

mena29 1

07.06.2011, 22:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]