Crap in crusta de rosii deshidratate

de Bucataras Medi in Peste, 24 Mar 2012 | 3986 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 crap (2-3kg)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 5 linguri cu rosii deshidratate
  • zeama de la o lamaie
  • 1 lamaie
  • sare
  • patrunjel verde

Pentru garnitura

  • 3 morcovi
  • rozmarin
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in crusta de rosii deshidratate:

Pestele se curata de solzi si de intestine,se spala si se lasa la scurs dupa care se condimenteaza cu sare .atat pe exterior cat si in interior.Rosiile deshidratate se pun intr-o cana peste care adaugam apa atat cat sa le acopere.Tinem circa 10 min dupa care scurgem apa si amestecam rosiile cu zeama de la  lamaie si uleiul.Cu acest amestec ungem pestele pe ambele parti  dar si in interior.Taiem lamaia rondele si "impanam"pestele cu ele.Asezam pestele pe gratarul unei tavi in care am pus rondele de morcovi stropite cu ulei si condimentate cu rozmarin.Adaugam o cana cu apa in tava,acoperim tava cu folie de aluminiu  si dam la cuptor.Tinem 1 ora dupa care indepartam folia cu grija si mai lasam la cuptor pana cand pestele este bine facut si frumos rumenit.

Asezam pestele pe un platou,asezonam cu patrunjel verde si servim alaturi de rondelele de morcovi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in crusta de rosii deshidratate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap umplut cu garnitura de cartofi