Crap in crusta cu salvie si ceapa verde

de mihaelar63 in Crap / Caras, 29 Ian 2012 | 4296 vizualizari

COMENTARII (24)

mamaieelena 1

29.01.2012, 22:39

ce bunatate vreau si eu

mihaelar63 1

29.01.2012, 22:46

Prima servita Elena
Pestele este delicios si suculent iar parmezanul a dat o savoare grozava crustei

RuxyRux 1

29.01.2012, 22:49

Arata spectaculos Mihaela...felicitari!

ela 1

29.01.2012, 22:49

tare bine arata

Mitinita 1

29.01.2012, 22:50

asta da

Bunica 1

29.01.2012, 23:16

Pai daca are balta peste venim si noi

Angelina_Elena 1

29.01.2012, 23:34

apetisant

corina241 1

29.01.2012, 23:44

mihaelar63 1

29.01.2012, 23:54

Ruxy ma flatezi , cand am scos pestele chiar nu stiam cum sa-l prepar , dar inspiratia vine ...poftind

mihaelar63 1

29.01.2012, 23:55

Ela , Adina va servesc cu placere

mihaelar63 1

30.01.2012, 00:00

Bunica draga , in noiembrie-decembrie balta ....se muta la mine in congelator . Barbat-meu achizitioneaza tot ce ,, misca din coada si e cu solzi '' , atat de mult ii place pestele .
Cu aceasta ocazie am avut ocazia sa observ diferenta intre pestele salbatic [ de captura , de pe Mures sau Aries ] si cel cumparat din supermarket .
Ultima lighioana cu care a venit acasa era o stiuca de 8 kg .
... Astept capitala

mihaelar63 1

30.01.2012, 00:01

Elena , Corina , ma bucur ca va place

iry-gabriela 1

30.01.2012, 05:36

imi place

Lau 1

30.01.2012, 08:15

delicios

gaby_gabytza 1

30.01.2012, 08:20

Ce bine arata

Ubulika 1

30.01.2012, 08:26

yammmy

Miha 1

30.01.2012, 08:52

fain

alinutzika 1

30.01.2012, 09:20

arata tare bine

MotanLaOale 1

30.01.2012, 10:04

bun bun

Sidy 1

30.01.2012, 10:07

Si eu care credeam ca Medi l-a facut...

MyFancyCake 1

30.01.2012, 10:35

Foarte faina reteta! Sunt de acord cu tine in ceea ce priveste crapul de Dunare si cel de crescatorie. Cel de crescatorie este si mai gras.

Rocsi 1

30.01.2012, 11:00

harnicuto

Pur_si_simplu_papa_bun 1

30.01.2012, 21:16

Imi place reteta ta!! Sunt fan peste chit ca nu prea fac pentru al meu care face mutritze

mihaelar63 1

03.02.2012, 23:05

va multumesc de aprecieri
In momentul in care am dat drumul la aragaz inca nu stiam cum voi gati pestele . Ma las ghidata de inspiratia de moment , cateodata iese binisor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap prajit cu legume sote