Crab la cuptor

de Doralinda in Fructe de mare, 24 Feb 2013 | 13652 vizualizari

 

In Grecia am descoperit aproape toate fructele de mare, savoarea lor, bineinteles, mai sunt cateva care nu le-am incercat precum aricii de mare, stridii, care nu prea cred ca le voi incerca....;)
Acest preparat, la taverne se gateste pe gratar dar cum nu vreau sa imi miroasa in casa, am gasit solutia la cuptor, acelasi rezultat garantat!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de picioare de crab(mie personal, nu-mi place corpul lor, au alt gust)
  • sare groasa
  • oregon
  • putin ulei masline
  • lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crab la cuptor:

Daca crabii sunt congelati, ii lasati sa se dezghete  intr-o strecuratoare, dar sa fiti siguri ca sunt dezghetati, altfel carnea lor in cuptor se va strange! ii clatiti cu putina apa sa dispara putin mirosul si alte produse cu care au fost congelati, apoi puneti intr-o tava, presarati cu destula sare groasa si lasati la cuptorul preincalzit la 180C cca 20 min, de fapt pana vedeti ca, culoarea lor a devenit rosiatica ( la inceput crabii au o culoare maro). ii scoateti intr-un vas, puneti inca putina sare, putin ulei de masline si oregon. Amestecati si gata de servire! Folositi un cleste special ptr a ii putea deschide!

TIPS-URI

1

Il puteti manca simpli sau daca va place, puteti face o salata la care sa adaugati bucatelele de carne de crab, e un deliciu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crab la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Doralinda 1

25.02.2013, 00:20

ooo, ce mai imi plac!!!!

Sim0na 1

25.02.2013, 17:57

N-am mancat niciodata.. si mereu am zis sa mananc in oras!

Doralinda 1

25.02.2013, 19:09

E foarte bun simona!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de midii la tigaie in sos de vin alb si usturoi