Cozonac unguresc

de dantes in Dulciuri, 2 Mar 2015 | 4803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru coca
  • 600 g faina alba
  • 200 g margarina
  • 2 oua
  • 50 g drojdie
  • 5 linguri de zahar
  • Pentru umplutura
  • 5 albusuri de ou
  • 500 g nuca macinata
  • 300 g zahar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cozonac unguresc:

Se amesteca margarina cu faina si se freaca bine; se adauga ouale,zaharul si drojdia dizolvata in putin lapte cu zahar.

Se lasa sa creasca circa 30 minute dupa care se framanta bine si se imparte in 8 si se intinde in 8 foi de circa 1 cm.

Albusurile se amesteca cu nuca si zaharul si se intind peste foile de coca si se ruleaza.

Se ung cu galbenus de ou si se dau la cuptor circa 40 min pane se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cozonac unguresc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]