Cozonac cu branza

de gaby_gabytza in Dulciuri, 6 Ian 2012 | 4378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2500 g branza
  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • 2 lg faina
  • esenta de rom
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 500 g faina
  • 1 cub drojdie
  • 300 ml lapte
  • zahar vanilat
  • 3 linguri zahar
  • 1 ou
  • 50 g unt la temp camerei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cozonac cu branza:

Cernem faina, facem o gaura in mijloc si adaugam praful de sare, drojdia si putin lapte. Amestecam si lasam la dospit 15 min. Adaugam si restul de ingrediente si framantam (daca este nevoie se mai adauga faina). Lasam la dospit 30 minute.

Branza o amestecam cu ouale batute si restul de ingrediente.

Intindem coca adaugam branza si rulam, taiem de cca 5-8 cm. Asezam intr-o tava in care am caramelizat 5 linguri zahar, lasam la dospit inca 30 minute, dupa care dam la cuptor pana se rumeneste frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Cozonac cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonacei cu nuca si gem de cirese amare