Covrigi cu mac si susan

de GeorgiaA in Piine, 11 Mar 2014 | 11485 vizualizari

COMENTARII (40)

Valclaudia 1

12.03.2014, 06:39

Buna dimineata! Vreau si eu!

deyutzky 1

12.03.2014, 06:56

woooww...ce bine arata!! i-am pus la favorite

botcrina 1

12.03.2014, 07:51

tiby 1

12.03.2014, 08:39

merg la fix dimineata...

Panacris 1

12.03.2014, 08:39

Super!

GeorgiaA 1

12.03.2014, 09:23

Multumesc mult, dragilor!

_Alina_ 1

12.03.2014, 09:27

Tare-s faini!

GeorgiaA 1

12.03.2014, 09:30

Pushaa 1

12.03.2014, 11:04

simonacallas 1

12.03.2014, 13:25

Stiam ca se oparesc, pentru ca la noi in cartier e o simigerie cu un perete din sticla prin care se poate vedea tot procesul de fabricatie, dar nu stiam de bicarbonat. Multumesc. Covrigii arata minunat si mie imi plac cu orice garnitura - mac, susan, sare, chimen - sa fie primiti Brava!

GeorgiaA 1

12.03.2014, 15:51

Simona, eu neavand unde sa vad nu stiam despre acest proces de fabricatie, am aflat ulterior, oricum ma bucur de acesti covrigi, sunt foarte faini.
Multumesc mult dragelor!

Rocsi 1

12.03.2014, 20:50

Vreau si euuuuu

GeorgiaA 1

12.03.2014, 23:16

Esti invitata mea!

Micutza Luana 1

13.03.2014, 17:46

ce faini sunt

GeorgiaA 1

13.03.2014, 18:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]