Covrigi cu chimen

de adry88 in Piine, 5 Oct 2011 | 6805 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub de drojdie
  • 200 ml lapte
  • 1 lingura zahar
  • 1,1/2 lingura sare
  • 50 g ulei
  • chimen
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigi cu chimen:

Desfacem drojdia cu 2 linguri de lapte caldut si zaharul. Acoperim si dam deoparte

Cernem faina intr-un bol, adaugam sare si amestecam. Facem o gaura in mijloc si adaugam drojdia, uleiul. Framantam adaugand treptat laptele caldut. Acoperim cu un prosop curat si lasam 1 ora la dospit

Am impartit coca in bucati egale, am luat o bucata am intins un snur si am impletit.

Le-am asezat in tava tapetata cu hartie, le-am uns cu galbenusul  batut cu 2 linguri de lapte, am presarat chimen deasupra si dam la cuptor pana se rumenesc frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigi cu chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covrigei sarbesti