Covrigei crocanti si picanti

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2013 | 3853 vizualizari

 

daca aveti chef de rontait, va recomand varianta acestor covrigei pe care copii mei ii adora. Crocanti si picanti, preparati cu faina neagra,..... o bunatate!!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cub de drojdie
  • 1 lingurita de zahar
  • sare dupa gust
  • 250 ml lapte caldut
  • 20 gr seminte chimen
  • 1 pachet de margarina
  • faina neagra cat cuprinde (cca 600 -700 gr)
  • 1 ou pentru uns covrigeii, sare, susan. fulgi de ardei iute (boia iute)

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei crocanti si picanti:

Facem un aluat amestecand ingredientele, il intindem foarte subtire si decupam covrigeii. Ii asezam in tava,ii lasam 10-15 minute sa creasca apoi ungem covrigeii cu oul batut si presaram deasupra lor sare, susan si fulgi de ardei iute.

Cuptorul trebuie sa fie preincalzit, coacem covrigeii la temperatura de 170 grade cateva minute,pana capata culoare aramie.

 

  

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei crocanti si picanti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

diana_k 1

11.05.2013, 20:24

foarte buni

Rocsi 1

11.05.2013, 20:52

Ce mult imi plac. Vreau un bol plin

Bya Ralu 1

12.05.2013, 13:18

ce buni sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu rozmarin la cuptor