Covridog

de annemarry in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2012 | 4674 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -500 gr faina
  • -250 ml apa calduta
  • -un plic drojdie uscata
  • -2 oua + inca unul pt uns
  • -o lingura de zahar
  • -un praf de sare
  • -15 cremvusti
  • -susan,mac
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covridog:

Batem ouale bine cu un praf de sare si cu zaharul, pana se topeste acesta. Apoi adaugam drojdia, apa calduta si faina in ploaie. Framantam bine cu ulei pana nu se mai lipeste de mana. Se lasa sa creasca.

Dupa ce a crescut facem niste "baghetele" pe care punem cremvustii si rulam (ca in poza). Ii punem in tava, ii ungem cu ou batut si presaram susan sau mac. Dam la cuptor aproximativ o ora la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covridog" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crenvusti in aluat de paine