Coupelle cu crema

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 23 Mar 2010 | 3443 vizualizari

 

by laurea adamache si lissa

 

INGREDIENTE

  • 50 g unt moale (eu am folosit margarina)
  • 50 g zahar pudra,
  • 40 g faina,
  • 1lg cacao,
  • 1 albus si jumatate,
  • un varf cutit sare.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coupelle cu crema:

Am mixat bine untul si zaharul ,am pus faina ,cacao ,sare si albusul asa nebatut ,am amestecat pana a devenit o compozitie cremoasa.
Pe hartia de copt se traseaza doua cercuri de 12 cm diam si se pune din compozitie cate o lg care se intinde cat cercul facut ,se dau la cuptor 5 minute ,se cunosc cand sunt gata ca nu mai sunt umede deasupra,am copt cate doua deoarece trebuie luate repede din tava ca sa nu se intareasca.
Le luam cu paleta din tava si se pun pe dosul unui pahar ,se mai strang putin cu mana pentru forma ,apoi se lasa pana se racesc si cu grija se desprind de pahar .
Le-am umplut cu mousse de lamaie ramas de la tort,dar puteti sa le umpleti cu orice crema!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coupelle cu crema" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert chec cu cirese si glazura roz