Cotletele de purcel pe gratar cu pepenasi murati

de MVMih in Porc, 8 Apr 2011 | 5482 vizualizari

 

Ceva bun se face repejor dar trebuie sa aveti pepenasii de-a gata :)

 

INGREDIENTE

  • 2 cotletele de purcel (proaspete)
  • sare
  • piper in 3 culori 
  • ulei de masline
  • pepenasi murati in sare
  • morcovel murat
  • busuioc
  • cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotletele de purcel pe gratar cu pepenasi murati:

Cotletele de purcel proaspete, spalate un pic, batute usor cu ciocanelul de specialitate, date cu putina sare, speriate cu putin piper si cremuite bine cu condimentele si uleiul de masline.

Cam jumate de ora la rece si pe urma la sfarait pe gratar, cat sa fie cat de cat fragede sa nu para ca mancam coaja de copac. Pe urma fripturica lasata cam 7-8 min intr-un vas acoperit sa se odihneasca si sa isi lase si un strop de savoare.

Avand in vedere faptul ca este simplu si mi-a fost ceva fomica, la farfurie cu una din muraturile mele preferate....pepenasiiiiii.

Sper sa va placa.

Hai la masa!!! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotletele de purcel pe gratar cu pepenasi murati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

MotanLaOale 1

11.04.2011, 09:15

mamaieelena 1

11.04.2011, 09:26

MVMih 1

11.04.2011, 14:20

Pentru Cris2711...am facut azi ceva fiert...poate te tenteaza mai mult decat gratarul de cotletele si e la alegere vitel/purcel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc aromat in bere