Cotlete la tigaie a la Adela

de Bucataras in Porc, 30 Apr 2009 | 5222 vizualizari

 

“Buna! Multumesc pt publicarea retetei cu tortul de pepene; si pentru ca am aflat ca pot participa cu mai multe retete, insist si vin cu Cotlete la tigaie”, a scris Adela pe e-mail.

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete
  • 2 linguri de mustar
  • 1 lingurita de miere
  • o lingurita de otet balsamic
  • 1 lingurita de ulei de masline, cimbru;
  • 1/2 unt
  • un pahar vin rosu;
  • ciupercute champinions
  • muraturi asortate.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete la tigaie a la Adela:

Amestecam mustarul, mierea, otetul uleiul, cimbru, sare si ulei, ungem bucatile de carne si le lasam la marinat vreo 2 ore.
Incingem tigaia, punem untul sa sfaraie, punem bucatile marinate, le rumenim bine pe ambele parti, apoi turnam vinul si le lasam pe foc pana scade vinul; ciupercutele se curata, sareaza si se pun pe gratar.
Se monteaza totul frumos pe farfurioara si cu acrituri asortate.
Sper sa va placa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete la tigaie a la Adela" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptură porc glazurată cu sos BBQ