Cotlete de porc, pe pat de cartofi

de Ina in Mancaruri cu carne, 8 Ian 2011 | 8679 vizualizari

 

Cum era deja tarziu si nici n-aveam chef de ceva complicat, am aruncat repede la cuptor cativa cartofi si cotlete de porc. Asta ca sa pot sta cu voi aici, mai mult =))=))

 

INGREDIENTE

  • 5 cotlete de porc ( atatea erau in punga )
  • 1,5 kg cartofi
  • delikat/ sare
  • piper
  • rozmarin
  • mustar
  • ulei
  • cateva linguri cu untura
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc, pe pat de cartofi:

   Cartofii i-am curatat, spalat si taiat in bucati marisoare. Am presarat sare, delikat si rozmarin, apoi am azvarlit peste ei bucatile de cotlet condimentate, la randul lor, cu delikat, cimbru, rozmarin, piper. Am turnat deasupra un paharel de ulei, apoi am imprastiat si cateva linguri cu untura ( in care preajisem niste carnati... :D )  si alte cateva de mustar clasic. Am finalizat cu felii de usturoi si-am dat la cuptor pentru cca. 50 minute. ( Intai la foc mic, apoi la foc mare, sa se rumeneasca bine carnea ) 

   Cu gogonele murate si-un pahar de vin alb dupa, a fost un pranz delicios :D

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc, pe pat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in crusta de pesmet cu cartofi natur