Cotlete de porc cu cartofi glazurati in sos de mustar

de Ina in Mancaruri cu carne, 4 Aug 2010 | 9319 vizualizari

 

Reteta de cartofi glazurati cu mustar am preluat-o de la Miha , cu mentiunea ca eu nu am folosit susan ( nu ca am vrut sa fie altfel, dar mi-a fost lene sa merg sa cumpar :)))) ) Multumesc, Miha, chiar merita reteta asta! >:D< :-*

 

INGREDIENTE

  • 6 cotlete de porc, cu os
  • 1 kg cartofi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 4 linguri mustar
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc cu cartofi glazurati in sos de mustar:

 Cartofii se curata si se taie bucati mai mari si-i asezam intr-o tava termorezistenta.

Amestecam  mustarul cu  ulei, sare, piper, usturoi feliat marunt  si cimbru, obtinand  un sos, care se toarna peste cartofi .  Putem adauga pe marginea vasului o ceasca cu apa.

Deasupra  se aseaza cotlete condimentate dupa preferinta( eu pun cimbru, piper , sare  si felii de usturoi )

Dam la cuptor pana se rumeneste carnea, iar cartofii capata culoare aurie  si devin moi.

Servim cu salata de ardei copt.

Cartofii astfel preparati  sunt buni calzi, dar si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc cu cartofi glazurati in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

nadina73 1

20.08.2010, 00:11

fac o tura prin vecini si ma mai opresc sa pap putin si iar plecacuma sant in curtea ta

Ina 1

31.08.2010, 17:00

mah, da' vad ca ati avut treaba pe aici

elena1988 1

22.03.2011, 18:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]