Cotlete de berbecut cu caponata siciliana

de Dan_Alexandru in Oaie, 21 Apr 2012 | 4572 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata medie
  • 2 ardei grasi rosii + galbeni
  • 1 ceapa rosie
  • 1 dovlecel
  • 20 gr stafide
  • 20 gr muguri de pin
  • 25 gr sos de rosii
  • 200 gr cotlete de berbecut
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de berbecut cu caponata siciliana:

Legumele le spalam si le taiem cubulete ,  Le punem in tigaia incinsa cu putin ulei de masline , le tragem la tigaie , important e ca legumele sa le sotati in putin ulei, altfel isi pierde aroma . Cand  sunt aproape gata si legumele sunt usor moi, adaugati stafide, mugurii de pin si sosul de rosii , amestecati usor si le mai lasati 5 minute.

Cotletele de berbecut se condimenteaza cu putina sare , le dati usor prin ulei f putin  si le puneti pe gratar , lasati 1 minut jumate pe o parte si inca un minut jumate pe cealalta parte , nu trebuie sa stea mai mult de 3 minute la gratar.

Caponata o montati intr-un inel pe farfurie si cotletele langa.  Se pot servi separat si cu jeleu de menta.

Pofta Buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de berbecut cu caponata siciliana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Berbecut la vas roman