Cotlet de rechin la cuptor cu cartofi natur

de ala_oancea in Peste, 27 Mai 2009 | 18036 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati cotlet de rechin
  • 1 lamaie
  • 1 ceapa rosie
  • 3 catei de usturoi
  • sare, piper, boia, oregano
  • ulei de masline
  • 6 cartofi
  • unt
  • frunze de patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de rechin la cuptor cu cartofi natur:

Se unge tava cu unt. Se aseaza bucatile de cotlet. Eu le-am spalat si le-am uscat cu prosoape de hartie. Se stoarce lamaia peste cotlete, apoi se presara ceapa si usturoiul tocate marunt. Se condimenteaza si se toarna peste ulei de masline. Se baga la cuptor pentru 20 de minute la foc mediu, apoi 10 minute la foc mare.
Cartofii se curata si se taie bucatele. Se pun la fiert in apa cu sare, apoi se scurg de apa si se amesteca cu untul taiat cubulete mici. Se presara cu patrunjel verde tocat.
Eu am servit bineinteles cu mujdei ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de rechin la cuptor cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de salau la cuptor, servit cu cartofi si legume chinezesti