Cotlet de porc pe pat de ciuperci

de papabundetot in Porc, 24 Aug 2013 | 3789 vizualizari

 

Cred asa,uitandu-ma acum la poze ca un titlu potrivit ar fi fost broscuta testoasa mai degraba,parca asa arata dar nici nu am vrut sa incarc farfuria,sa arate frumos asa ca….asta a iesit,oricum a fost extrem de gustos asta e clar si aromat :) si face parte din categoria preparatelor rapide,de seara dupa 10 ore de munca ….

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 5-6 felii cotlet de porc fara os
  • 400 gr ciuperci champignon
  • sos soia
  • otet balsamic
  • apa de flori de portocal (imi place mult in combinatia cu carne)
  • curry,fulgi de ardei iuti
  • sare,piper,
  • usturoi
  • ulei de rapita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc pe pat de ciuperci:

Am pus carnita la marinat in sos soia,apa de flori de portocal (mi se pare ca da  un gust fantastic carnii de orice fel)  curry,fulgi de ardei si apoi am pus carnea cu tot cu marinata la cuptor pana cand s-a patruns bine si s-a rumenit frumos.

Ciupercile le-am spalat si le-am taiat bucati,nici mici,nici mari…cum va plac,apoi intr-o tigaie am pus la foc putin ulei de rapita,apoi usturoiul si dupa ce acesta si-a eliberat aromele am adaugat ciupercile taiate si le-am lasat la foc mic cateva minute pana s-au calit putin.La sfarsit am adaugat sare si piper peste ele pentru un plus de aroma si am servit cu cotletul de porc.Pentru decor,daca tot am descoperit aroma deosebita a frunzei de ardei iute…am folosit frunze de laardeiul meu.Imi place mult gustul frunzei,sper insa sa nu ramana ardeiul fara ele 

Nu este o masa complicata ci una mai degraba,rapida dupa o zi de munca obositoare,dar gustul final merita chiar si acest mic efort 

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc pe pat de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in crusta de condimente