Cotlet de porc in sos de rodii

de Sidy in Porc, 4 Ian 2012 | 4767 vizualizari

 

O reteta delicioasa de cotlet de porc la tava cu sos de rodie, care noua ne-a placut foarte mult...

 

INGREDIENTE

  • 700 g cotlet porc
  • 1 rodie mare
  • 100 ml vin
  • 2 linguri sos Worcester
  • 1 lingurita amidon
  • 30 g unt
  • scortisoara
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in sos de rodii:

Cotlet se taie felii , apoi se sterge cu servete din hartie, pentru a ramane uscat.

Condimentam feliile de cotlet si le dam la rece pentru o ora.

Topim untul in tigaia ceramica si prajim cotletul pe ambele parti, tinandu-l apoi la cald.

In untul ramas adaugam boabele de rodie, amidonul amestecam apoi adaugam sosul Worcester, scortisoara si vinul.Lasam sa fiarba pina se reduce vinul

Boabele de rodie se scot usor din fruct daca il taiem in doua pe orizontala, il tinem cu boabele in jos si cu o lingura lovim in peretii fructului.Vor cadea jos toate bobitele.

Cotletele prajite le punem intr-un vas yenna, turnam sosul de rodie pestesi dam la cuptor pentru 25 de minute.

Servim cotletele cu piure de cartofi si sos alaturi.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos de rodii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

alinutzika 1

04.01.2012, 15:25

foarte interesant

corina241 1

05.01.2012, 19:02

Panacris 1

26.01.2013, 13:12

Super savuros!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura dunareana