Cotlet de porc cu sos, la cuptor

de -Licurici- in Porc, 11 Aug 2016 | 10496 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 buc cotlet de porc;
  • o capatana de usturoi;
  • un pahar cu vin;
  • un pahar cu apa;
  • 2 linguri bulion;
  • ulei;
  • cimbru;
  • sare;
  • piper.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos, la cuptor:

Carnea se spala, apoi se da cu sare si piper si se baga la frigider.

Se scoate de la frigider cu o ora inainte sa fie pregatita.

Intr-o tigaie cu putin ulei, se prajesc cotletele cateva minute  (max. 3 min pe fiecare parte), apoi se pun intr-un vas termorezistent.

Usturoiul se curata, se zdrobeste cu lama unui cutit si se pune peste carne, apoi se presara cimbru uscat.

Se adauga vinul si apa, apoi se baga la cuptor, 50-60min.

Se mai intorc din cand in cand cotletele si se stropesc cu sos.

Cand este aproape gata, se adauga bulionul si se amesteca.

Se mai lasa 10-15 min in cuptor.

Merge de minune cu piure de cartofi si salata de vara.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

Tort Pina Colada (cu ananas)

de RODIMUR 8

pe 01.09 la 15:58

Brioșe cu Oreo - Răsfățul dulce și rapid

pe 01.09 la 12:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata cu emmentaler si muschi de porc