Cotlet de porc cu sos de ciuperci

de Roda in Porc, 6 Mai 2009 | 10224 vizualizari

 

Am gatit astazi acest preparat, folosind o reteta adusa recent din Anglia. Este simplu de bucatarit si deosebit de gustos.

 

INGREDIENTE

  • ½ lingura boia de ardei
  • ½ lingura usturoi pudra
  • ¼ lingura busuioc uscat sau cimbru uscat,
  • 4 cotlete de porc dezosate
  • 1 lingura ulei
  • sare,
  • piper
  • 1 ceapa feliata
  • 1 pachet supa –crema de ciuperci (din comert)
  • ½ cana lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos de ciuperci:

1.Se freaca cotletele de porc  cu un  amestec facut din boia de ardei, sare, piper, usturoi pudra si busuioc uscat, apoi se frig in ulei fierbinte cca. 10 minute pana se rumenesc. Se adauga ceapa si se continua frigerea pana si ceapa se inmoaie. Se adauga laptele amestecat in prealabil cu continutul pachetului de supa –crema de ciuperci  si se lasa 2-3 minute sa fiarba.

2.Cotletele se iau de pe foc si se servesc cu garnitura de orez fiert, mazare verde sau morcovi sotati si un vin alb sec.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana porcului