Cotlet de porc cu sos de ciuperci

de Roda in Porc, 6 Mai 2009 | 10532 vizualizari

 

Am gatit astazi acest preparat, folosind o reteta adusa recent din Anglia. Este simplu de bucatarit si deosebit de gustos.

 

INGREDIENTE

  • ½ lingura boia de ardei
  • ½ lingura usturoi pudra
  • ¼ lingura busuioc uscat sau cimbru uscat,
  • 4 cotlete de porc dezosate
  • 1 lingura ulei
  • sare,
  • piper
  • 1 ceapa feliata
  • 1 pachet supa –crema de ciuperci (din comert)
  • ½ cana lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos de ciuperci:

1.Se freaca cotletele de porc  cu un  amestec facut din boia de ardei, sare, piper, usturoi pudra si busuioc uscat, apoi se frig in ulei fierbinte cca. 10 minute pana se rumenesc. Se adauga ceapa si se continua frigerea pana si ceapa se inmoaie. Se adauga laptele amestecat in prealabil cu continutul pachetului de supa –crema de ciuperci  si se lasa 2-3 minute sa fiarba.

2.Cotletele se iau de pe foc si se servesc cu garnitura de orez fiert, mazare verde sau morcovi sotati si un vin alb sec.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc dulci-picante