Cotlet de porc cu gogosar si porumb

de angyb in Porc, 11 Ian 2013 | 3123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de cotlet de porc
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar rosu
  • 1cutie de porumb
  • ulei de masline
  • 1/2 pahar de apa
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu gogosar si porumb:

Se rumenesc cotletele pe ambele parti intr-un pic de ulei de masline dupa care de scot pe o farfurie.

Calim ceapa si gogosarul taiate julien dupa care aduagam si boabele de porumb .Condimentam cu sare si piper.

Adaugam feliile de carne si paharul de apa si lasam la foc lent aproximativ o jumatate de ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu gogosar si porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]