Cotlet de porc cu ciuperci

de adnia in Porc, 12 Ian 2013 | 3092 vizualizari

 

In ultima vreme, timpul parca nu mai are rabdare cu mine: sunt mereu pe fuga, am atat de multe de facut, ca nu-mi ajunge ziua. Dar totusi, trebuie sa si mancam ceva, daca se poate ceva rapid, gustos si sanatos. Aici intervin minunatele mele vase de lut si...cuptorul.

 

INGREDIENTE

  • o caserola cotlete de porc proaspete si rozalii
  • o cutie de ciuperci feliate
  • sos de rosii (eu am folosit sosul meu special facut in casa)
  • condimente
  • 1 ceapa mare
  • cateva cubulete de unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu ciuperci:

Am pus cotletele (condimentate cu sare si piper) in vasul roman si am pus cateva cubulete de unt printre ele, ca sa nu se prinda unul de altul---si ca sa-i dea o savoare deosebita, am acoperit cu capacul si am dat la cuptor.

Cand cotlele mele s-au fragezit, am adaugat ciupecile scurse bine, ceapa taiata marunt si sosul de rosii. Am mai lasat la cuptor inca 10 min. sa se intrepatrunda aromele si a fost gata de servit!

Dupa cum vedeti in poze, n-am mai avut rabdare sa se raceasca putin:)
Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu ciuperci si orez