Cosulete de rosii cu pasta de branza si ton

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2014 | 3753 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 rosii
  • 1 conserva de ton in suc propriu
  • 200 gr branza de vaca
  • 3 linguri de quark
  • 1 ceapa verde
  • 1/2 legaturi marar verde
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete de rosii cu pasta de branza si ton:

Rosiile se spala, se taie un capac si se scoate miezul. Se presara cu sare pe dinauntru si se pun cu gura in jos o jumatate de ora.

Pregatim umplutura: intr-un vas se pune 200 gr branza de vaca, 1 conserva de ton scursa bine de apa si 3 linguri de quark. Se amesteca bine pana se omogenizeaza.

Se toaca marunt ceapa verde si mararul si se pun in vas peste branza. Se amesteca bine. Se potriveste gustul de sare si piper. Se lasa 10 min sa se imbine toate aromele.Cu o lingura se umplu rosiile si se pun o tortita din ceapa verde. Se dau la frigider pana la servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete de rosii cu pasta de branza si ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu cașcaval