Cosulete de parmezan

de Miha in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2009 | 14131 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete de parmezan:

Parmezanul il maruntim la robot.Sau se poate da pe razatoarea cu ochiuri mici,pentru o textura mai fina.

Tigaia in care vom topi parmezanul se unge cu foarte putin ulei de masline si se pune la incins la foc mic. Presam un strat de parmezan ras si lasam pana acesta se topeste si incepe sa faca bule din loc in loc.

Luam un castron,il punem in mijlocul foii de parmezan si cu o miscare ferma rasturnam peste fundul castronului.Se modeleaza dupa preferinta.

Lasam la racit,apoi scoatem castronul cu grija.

Se folosesc la servit diverse aperitive.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete de parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]