Pentru cosulete am rupt ciocolata alba in bucatele mici si am adaugat mierea. Am pus castronul deasupra unui vas cu apa fierbinte, fara a atinge apa. Am amestecat pana cand s-a topit ciocolata. Am lasat la rece pana a doua zi. A doua zi am scos ciocolata si am lasat-o sa se incalzeasca putin. Am inceput sa o modelez in maini pentru a se incalzi si sa se poata prelucra. Am impartit-o in 2 jumatati. Fiecare jumatate am asezat-o pe o folie de plastic si am acoperit-o apoi cu alta folie.
Am intins ciocolata sub forma unui cerc pe care l-am asezat intr-o forma rotunda. Am lasat la rece pana cand s-a intarit ciocolata.
Pentru crema am zdrobit Miezul de lapte si l-am lasat sa se scurga zerul pe care il contine. Am taiat capsunile marunt, apoi le-am amestecat cu Miezul de lapte si mierea. In final am adaugat frisca si am amestecat cu grija.
Pentru decor am pregatit bile din fire de zahar ars. Pentru acestea am pus la topit zaharul si cu multa rabdare am pregatit firele pe care apoi le-am presat usor formand un fel de gheme.
In fiecare cosulet am jumatate din crema, apoi am decorat cu frisca, bucati de capsuni, bucatele de Miez de lapte si bilele din zahar ars.