Cosulete cu ciuperci

de Miha in Aperitive / Garnituri, 20 Mai 2010 | 4698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • portocale
  • ciuperci
  • cascaval
  • sunca de pui
  • telemea
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu ciuperci:

Portocalele se taie in jumatate si se scobesc de miez. Ciupercile se taie felii si se pun in cosuletele obtinute, alaturi de fasiute de sunca si cateva bucatele de telemea. Se presara cu piper, apoi se acopera cu cascava ras pe razatoarea cu ochiuri mari.

Se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor la foc mediu pana se topeste cascavalul si se aureste.

Foarte bune si aromate.

Sursa

TIPS-URI

1

cantitatile se adapteaza in functie de numarul de portii dorit

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Bunica 1

20.05.2010, 21:44

super idee! La inceput am avut impresia ca sunt tarte

mena29 1

24.05.2010, 17:28

Bravo Miha

vanilla 1

29.06.2010, 13:45

ce bine se potrivesc astea la masa de revelion!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frittata cu legume si prosciutto crudo