Cosulete cu ciuperci

de Miha in Aperitive / Garnituri, 20 Mai 2010 | 4625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • portocale
  • ciuperci
  • cascaval
  • sunca de pui
  • telemea
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu ciuperci:

Portocalele se taie in jumatate si se scobesc de miez. Ciupercile se taie felii si se pun in cosuletele obtinute, alaturi de fasiute de sunca si cateva bucatele de telemea. Se presara cu piper, apoi se acopera cu cascava ras pe razatoarea cu ochiuri mari.

Se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor la foc mediu pana se topeste cascavalul si se aureste.

Foarte bune si aromate.

Sursa

TIPS-URI

1

cantitatile se adapteaza in functie de numarul de portii dorit

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Bunica 1

20.05.2010, 21:44

super idee! La inceput am avut impresia ca sunt tarte

mena29 1

24.05.2010, 17:28

Bravo Miha

vanilla 1

29.06.2010, 13:45

ce bine se potrivesc astea la masa de revelion!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu sunca si cascaval