Costiţă cu ceapă pe pat de piure

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 7 Sep 2011 | 5764 vizualizari

 

Nu mai mâncasem de mult nişte costiţă şi azi mi se facu subit poftă. Am pregătit-o în felul acesta şi am servit-o cu castraveciori în saramură puşi de mine.

 

INGREDIENTE

  • 300 g costiţă afumată
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 cartofi  mari
  • unt
  • lapte
  • sare
  • ulei
  • mărar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costiţă cu ceapă pe pat de piure:

Cartofii se pun la fiert tăiaţi cubuleţe.

Costiţa se taie feliuţe şi se pune la călit în puţin ulei împreună cu ceapa tăiată julien şi usturoiul.

Se pregăteşte un piure cu unt, lapte şi puţină sare. Se serveşte cu costita călită cu ceapă şi castraveţi acri sau altă salată la alegere.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Costiţă cu ceapă pe pat de piure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

gaby_duceag 1

08.09.2011, 17:11

08.09.2011, 16:32

gaby..... stai linistita.... si tu imi placi mie, da mai mult imi place.....milkshake-ul..... asa ca...nu e niciun dubiu...
)))
ce m-ai linistit tu))))

madi_marin 1

08.09.2011, 17:27

gaby....ma bucur ca te-am linistit..... da tot iti dau un pup si o imbratisare.... asa....ca mi-esti draga.....

kamy 1

09.09.2011, 17:02

papa bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]