"Cosite" din aluat de foietaj cu gem si rahat

de Tabita _ in Dulciuri, 11 Apr 2013 | 16242 vizualizari

 

Un desert simplu si delicios.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foietaj
  • cateva linguri gem de capsuni
  • rahat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Cosite" din aluat de foietaj cu gem si rahat:

Se scoate aluatul din frigider, se lasa putin sa se dezghete si se taie 6 dreptunghiuri.

Se lasa un spatiu in mijlocul aluatului unde se pune umplutura, iar pe margini se fac taieturi.

Se aseaza umplutura pe mijloc si se impleteste "cosita".

Se pune in tava tapetata cu hartie de copt.

Se da la cuptorul preincalzit pentru 15 - 20 de minute.

Se servesc reci.

 

TIPS-URI

1

Se pot pudra cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra ""Cosite" din aluat de foietaj cu gem si rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu nuca de post