"Cosite" din aluat de foietaj cu gem si rahat

de Tabita _ in Dulciuri, 11 Apr 2013 | 16876 vizualizari

 

Un desert simplu si delicios.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foietaj
  • cateva linguri gem de capsuni
  • rahat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Cosite" din aluat de foietaj cu gem si rahat:

Se scoate aluatul din frigider, se lasa putin sa se dezghete si se taie 6 dreptunghiuri.

Se lasa un spatiu in mijlocul aluatului unde se pune umplutura, iar pe margini se fac taieturi.

Se aseaza umplutura pe mijloc si se impleteste "cosita".

Se pune in tava tapetata cu hartie de copt.

Se da la cuptorul preincalzit pentru 15 - 20 de minute.

Se servesc reci.

 

TIPS-URI

1

Se pot pudra cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra ""Cosite" din aluat de foietaj cu gem si rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]