Cornuri pufoase cu Nutella

de deyutzky in Prajituri, 9 Iul 2012 | 17773 vizualizari

 

Niste cornuri super pufoase si super gustoase :X...inspiratia a fost blogul Laurei Sava.

 

INGREDIENTE

  • 1 plic drojdie uscata de 7 gr.
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 2 linguri pline de miere
  • 250 ml. lapte caldut
  • 500 g. faina
  • 25 g. unt moale (pe care il vom topi in lapte).
  • 1 ou pentru uns.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri pufoase cu Nutella:

Drojdia se dizolva in 100 ml apa calduta si se lasa la crescut 15 min la loc cald. Se pune faina intr-un bol, se face o gaura in mijlocul ei in care se adauga drojdia si restul ingredientelor...si se framanta bine pana ce nu se mai lipeste de maini (daca este prea moale se mai adauga faina). Dupa ce aluatul este gata se acopera cu un servet si se da la loc cald pentru aprox. 1 ora.

Intindem o foaie din aluat pe care o taiem in triunghiuri, iar pe fiecare capat lat al triunghiurilor punem nutella si rulam.(Se pot umple cu orice va place) Tapetam o tava cu hartie de copt, punem cornurile in tava si le ungem cu oul batut. Le dam la cuptor pt 15-20 de minute la foc potrivit.

Va invit sa le savuram impreuna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri pufoase cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere ca-n America (double crust apple pie)