Cornuri pufoase cu Nutella

de deyutzky in Prajituri, 9 Iul 2012 | 19031 vizualizari

 

Niste cornuri super pufoase si super gustoase :X...inspiratia a fost blogul Laurei Sava.

 

INGREDIENTE

  • 1 plic drojdie uscata de 7 gr.
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 2 linguri pline de miere
  • 250 ml. lapte caldut
  • 500 g. faina
  • 25 g. unt moale (pe care il vom topi in lapte).
  • 1 ou pentru uns.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri pufoase cu Nutella:

Drojdia se dizolva in 100 ml apa calduta si se lasa la crescut 15 min la loc cald. Se pune faina intr-un bol, se face o gaura in mijlocul ei in care se adauga drojdia si restul ingredientelor...si se framanta bine pana ce nu se mai lipeste de maini (daca este prea moale se mai adauga faina). Dupa ce aluatul este gata se acopera cu un servet si se da la loc cald pentru aprox. 1 ora.

Intindem o foaie din aluat pe care o taiem in triunghiuri, iar pe fiecare capat lat al triunghiurilor punem nutella si rulam.(Se pot umple cu orice va place) Tapetam o tava cu hartie de copt, punem cornurile in tava si le ungem cu oul batut. Le dam la cuptor pt 15-20 de minute la foc potrivit.

Va invit sa le savuram impreuna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri pufoase cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec in trei culori