Cornuri cu gem

de miremirc in Prajituri, 24 Feb 2011 | 17921 vizualizari

COMENTARII (26)

cismaru_nicoleta 1

24.02.2011, 23:38

ce bunatate ..si ce frumosi ti-au iesit

Ligia Bxl 1

24.02.2011, 23:49

ce frumoase ti-au iesit

LUK 1

24.02.2011, 23:49

mm..ce bune sunt

zaharia_mihaela2005 1

25.02.2011, 00:06

ce bine arata

MIUTA 1

25.02.2011, 00:13

Sunt tare frumoase,imi iau si eu unul pentru micul dejun

La Ancuta 1

25.02.2011, 00:54

perfect pentru maine dimineata

mihaelar63 1

25.02.2011, 01:16

Ce dragute cornulete , mi-ar place sa le gasesc caldute ptr mic-dejun

RuxyRux 1

25.02.2011, 08:04

Ca tare as servi unul.... arata de nota 20!

aziz 1

25.02.2011, 09:22

ce super arata asa pufoase

Lau 1

25.02.2011, 09:31

superbe

divainbucatarie 1

25.02.2011, 09:47

frumoase cornurile tale!

kukibella 1

25.02.2011, 10:21

Rocsi 1

25.02.2011, 10:55

frumoase

miremirc 1

25.02.2011, 11:04

bune bune au fost

MotanLaOale 1

25.02.2011, 11:04

frumos arata

DIANA B 1

25.02.2011, 11:11

frumusele cornuri

adasev12 1

25.02.2011, 11:56

f frumosi si buni ...doar o intrebare: e vreo diferenta daca facia luatul cu drojdie uscata sau proaspata????

mena29 1

25.02.2011, 12:50

tanyapatap 1

25.02.2011, 13:35

lia maria 1

25.02.2011, 13:45

miremirc 1

25.02.2011, 16:37

adasev12 acum am facut cornuletele ptr prima data si am folosit drojdie uscata cum scrie in reteta dar cred ca e ok si cu drojdie proaspata; incearca si apoi posteaza cornuletele sa vedem si noi

elena1988 1

25.02.2011, 17:38

mirela0911 1

25.02.2011, 20:48

super, e la favo

flor 1

25.02.2011, 23:30

STIU SI EU RETETA SI DE FIECARE DATA CAND LE FAC FOLOSESC 25 G DE DROJDIE PROASPATA,LE-AM FACUT DE ZECI DE ORI. .LA CUPTOR LE LAS CIRCA 15-20 DE MINUTE.IN 15 MINUTE NU-S ASA RUMENITE SI IS MAI MOI SI MAI BUNE.

adry88 1

12.06.2011, 13:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri pufoase cu marmelada -pentru ceai (rasfat de week-end)