Cornuri cu finetti si alune

de annemarry in Dulciuri, 11 Noi 2012 | 3451 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 3 oua
  • 2 cani lapte
  • 3 linguri zahar pudra
  • 2 plicuri drojdie uscata
  • esenta rom si coaja de la lamaie rasa
  • o lingurita untura(margarina topita)
  • un praf sare.

Umplutura:

  • 400 gr finetti
  • 200 gr alune macinate
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu finetti si alune:

Ouale se bat cu un praf de sare,zahar,drojdia,untura.Laptele se incalzeste si adauga peste oua si apoi punem faina.Framantam bine cu ulei si lasam la crescut aluatul, pana-si dubleaza volumul.

Apoi luam din aluat,facem o biluta,intindem coca si taiem triunghiuri.Punem umplutura si rulam.

ungem cu un ou batut si presaram niste zahar vanilat.Dam la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu finetti si alune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete bicolore cu ciocolata si sirop caramel