Cornuri cu dulceata din coaja de portocale

de reisnaor_2006 in Dulciuri, 25 Oct 2014 | 4464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati oua
  • 125 g zahar
  • 125 g unt moale
  • 450 g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita esenta de rom
  • dulceata din coaja de portocale
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu dulceata din coaja de portocale:

Într-un vas se mixează ouăle cu zahărul, până ce se topeste complet. Se adaugă esenta de rom si apoi untul moale.Se amenstecă făina cu drojdia si se adauga ouale batute . Pe masa presărată cu făină se întinde aluatul si apoi se taie patrate. Pe fiecare se asază câte o lingurită de dulceata si se rulează începând de la bază.

Capetele se aduc putin spre interior si apoi se asază cornuletele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se coc aproximativ 20 de minute si apoi se presară cu zahăr pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu dulceata din coaja de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri moi cu dulceata