Cornuri cu ciocolata

de Lau in Dulciuri, 12 Apr 2011 | 4831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 2 linguri margarina
  • 300 ml lapte
  • ciocolata
  • 1 ou pentru uns
  • 200 g zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu ciocolata:

Se face maiaua din drojdie, margarina, 2 linguri zahar si 2 linguri faina. Se lasa 15min, apoi se pune faina intr-un bol mai mare. Se adauga restul de zahar, sare si esenta de vanilie. Se adauga maiaua si se framanta coca, dupa care se lasa la dospit 1 ora.

Se intinde o foaie, se aseaza o farfurie si se face cerc, care se taie tiunghiuri. Se pune ciocolata si se invarte, se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se ung cu oul batut, se dau la cuptor pana rumenesc. Cand se scot se ung cu unt

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciocolata, cirese si alune de padure