Cornulete fragede

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 10 Dec 2016 | 5437 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 200 g smantana
  • 200 g unt rece
  • sare
  • gem pentru umplut
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede:

Intr-un bol, amestecam faina cu smantana si untul rece taiat bucati. Adaugam si sare si framantam bine. Introducem vasul la rece pentru cel putin o ora.

Intindem aluatul pe o planseta, decupam forme triunghiulare, punem gem in partea mai lata si rulam. Putem indoi colturile cornuletelor sau le putem lasa asa.

Eu le-am umplut cu gem de prune si de gutui. 

Asezam cornuletele in tava si le introducem in cuptorul incins pentru 20-25 de minute, pana se rumenesc usor.

Calde, le tavalim prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete cu iaurt