Cornulete din foietaj cu rahat

de MIUTA in Dulciuri, 20 Mar 2011 | 18121 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj frantuzesc
  • rahat colorat
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete din foietaj cu rahat:

-Se decongeleaza foaia de aluat frantuzesc.

-Se taie patratele.

-In fiecare patratel se pune o bucata de rahat si se ruleaza ca la cornulete.

Se pun cornuletele intr-o tava in care am pus hartie de copt si se dau la cuptor pentru 30 minute.

Se scot si se lasa la racit.Cand sunt reci se dau cornuletele prin zahar pudra cu aroma de vanilie.Este un desert rapid si foarte bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete din foietaj cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu nuca,cacao si rahat