Cornulete din foietaj cu marmelada

de Lavinia in Dulciuri, 3 Feb 2013 | 4213 vizualizari

 

Am executat rapid un cremsnit si mi-a ramas niste aluat de foietaj.Eram pe punctul sa il arunc iar pofticiosii au cerut cornulete,zis si facut!Au fost atat de bune ca abia am prins cateva sa le pozez!

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • marmelada
  • zahar pudra(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete din foietaj cu marmelada:

Se intinde aluatul de foietaj cat mai subtire(daca e nevoie se presara putina faina)

Se taie in patratele si in mijlocul fiecarui patratel se pune marmelada.Se formeaza cornuletele si se coc 25 de min in cuptorul preincalzit.Mai simplu de atat nu se poate:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete din foietaj cu marmelada" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]